Drupal jobs i Danmark

Drupal arbejde i Danmark

Featured

Attraktivt IT-studiejob, med fagligt udfordrende opgaver og store udviklingsmuligheder, tilbydes talentfuld og energisk medarbejder

Attraktivt IT-studiejob, med fagligt udfordrende opgaver og store udviklingsmuligheder, tilbydes talentfuld og energisk medarbejder

NPinvestor A/S, København

Jobbet består af projekt- og ad hoc-opgaver inden for IT, udvikling og support. Vi tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Jobbet vil være et perfekt supplement til at bygge videre på din faglige udvikling og viden, arbejdsrelaterede kompetencer og give din uddannelse en ekstra dimension.

Du bliver en del af en dygtig og kreativ udviklingsafdeling som både stiller krav og vil lære fra sig. Sammen er vi en del af en teknologidrevet, børsnoteret og ung virksomhed, med masser af ambitioner og internationale ekspansionsplaner.

Du har flair for IT generelt og er formentlig i gang med en IT-uddannelse eller tilsvarende. Du har erfaring med IT og udvikling af løsninger, applikationer, integration, databaser eller lignende.

JYSK is looking for a Senior Java Backend Developers

JYSK is looking for a Senior Java Backend Developers

JYSK A/S, Brabrand

Are you passionate about writing code, creating good software design and do you know how to make high performing fault tolerant systems? – Then join the Java department in JYSK.

We are looking for backend developers to our commerce backend system, which handles online shopping in more than 20 countries and supporting vital function to the stores.

JYSK A/S

You will join our team of 15 Java developers, working in an agile environment with bi-weekly release cycles. The team are responsible for all DevOps activities.

JYSK has launched its biggest IT initiative investing several 100 million kroner to rearchitect the platform to become fully service oriented with clear component boundaries and fulfil a Unified Customer experience. As a senior developer, you have great opportunities to influence the architecture and technologies in use.

Drupal-udvikler

Drupal-udvikler

Linkfactory A/S, København

Linkfactory søger en fagligt dygtig og engageret Drupal-udvikler, som har lyst til at være en del af holdet i et ungt og energisk full-service konsulenthus. Er du udvikler af hjerte og sind? Har du lyst til skabe værdifulde løsninger for vores kunder i samarbejde med vores hold af dygtige designere, udviklere og projektledere, så er det dig, vi søger.

Som udvikler arbejder du tæt sammen med kollegaer og kunder på en bred vifte af projekter og opgaver. Hos Linkfactory kører vi projekter agilt efter SCRUM-modellen, og som udvikler kan du sætte dit eget aftryk i projekterne.

Opgaverne varierer fra mindre opgaver til større projekter. I opgaverne er det dit ansvar at levere udvikling af høj kvalitet efter en fælles accepteret løsningsmodel og proces, så LINKfactory leverer arbejde af høj kvalitet, der samtidig er transparent for dine kollegaer.

Senior PHP-udvikler til FDM Digital

Senior PHP-udvikler til FDM Digital

FDM, Lyngby

FDM er inde i en rivende digital udvikling: Nye digitale innovationsprojekter, virkeliggørelsen af en spritny digital strategi, skift af platform og systemlag og meget mere.

Som PHP-udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores øvrige udviklere og projektledere. Derudover består teamet af en UX’er, en digital designer samt en webmaster. Du får en høj grad af medindflydelse på, hvordan løsningerne udvikles og kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for sparring og udvikling.

Du vil komme til at arbejde med:

  • Symfony- og Silexprojekter
  • Systemarkitektur
  • Interne API-integrationer