Drupal jobs i Danmark

Drupal arbejde i Danmark

Featured

Medarbejder med lyst til at arbejde med udvikling og redaktion af hjemmesider

Medarbejder med lyst til at arbejde med udvikling og redaktion af hjemmesider

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med opgaver, der spænder lige fra store faglige universer til mindre kampagnesites? Kan du herudover beherske leverandørstyring og projektledelse, herunder sikre at projekterne kommer sikkert i mål? Så er du måske vores erfarne webmedarbejder til Team Digital Kommunikation.

Den centrale webgruppe udvikler og drifter styrelsens mange webprodukter samt er tovholder i et decentralt netværk af faglige webredaktører i huset, som webgruppen løbende uddanner og supporterer. Du vil derfor komme i kontakt med mange af styrelsens medarbejdere.

Dine opgaver vil bestå af stort set alle typer af webudviklingsprojekter og redaktionelle opgaver, såsom:

 • Udvikling af nye sites eller re-design af eksisterende sites
 • Design af digitale services
 • Bruger- og interessentanalyser

Senior Drupal-udvikler

Senior Drupal-udvikler

Wash World ApS, København

Du bliver den centrale spiller i vores Drupal-udvikling og kommer til at bidrage til både større og mindre udviklingsprojekter på vores Drupal-platforme der bl.a. strækker sig over vores hjemmeside, medlemssystem, task management system m.m.

Du vil få stor frihed til at være med til at definere dine arbejdsopgaver. Det giver fleksibilitet, men stiller også krav til, at du er ansvarsbevidst og kan have flere bolde i luften på én gang.

Dine primære opgaver:

 • Ny- og videreudvikling af Drupal-løsninger
 • Front-end udvikling.

Hvad kan du forvente?

 • En arbejdsplads der hele tiden fornyer sig og er i en enorm og hastig udvikling
 • En fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt
 • Fleksibel mødetid og god madordning.

Vi søger en Digital Coordinator

Vi søger en Digital Coordinator

Adecco.dk søger for Øresundsbron i København

På vegne af Øresundsbron i det centrale København søger vi en Digital Coordinator, som kommer til at arbejde med alle de opgaver som vedrører de digitale kanaler. Der er tale om en fast stilling og opstart vil være hurtigst muligt.

Som Digital Coordinator indgår du i et team med 5 medarbejdere på det danske kontor, og du refererer til den ansvarlige for Digital markedsudvikling. Du kommer til at arbejde selvstændigt med at opdatere den danske hjemmeside/app i samarbejde med 2 interne udviklere og eksterne reklamebureauer.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kvalitetssikre at den danske hjemmeside/app er opdateret og brugervenlig (layout/design & tekst)
 • Komme med forslag til forbedringer og justeringer i CMS
 • Lave mere simple Wireframes og sikre at UX/UI er optimalt

Marketing & Digital Specialist

Marketing & Digital Specialist

TOTAL DENMARK A/S, Copenhagen

Do you want to join a dynamic marketing team and apply and challenge your competencies every day? Are you a great team player, highly skilled and structured? Then you may be the right person to join our marketing team at Total Nordic.

Total Nordic is undergoing a digital transformation with several new digital projects and developments in its portfolio. Consequently, Total Nordic´s Marketing department is searching for a passionate Digital Marketing Specialist to be part of an agile customer centric marketing team and take an active role in bringing Total Nordic to the next level in its digital transformation journey.

In close cooperation with the Marketing Manager, the Marketing & Digital Specialist will define, plan and execute the digital strategy and roadmap of Total Nordic.

Drupal webudvikler

Drupal webudvikler

VVS-EKSPERTEN A/S, Hedensted

Det går stærkt hos VVS-Eksperten og vi vil gerne være den foretrukne webshop inden for VVS og EL. Brænder du derfor for at udvikle web-løsninger og omsætte ideer til færdige løsninger, så er det måske dig vi står og mangler.

Som Drupal udvikler hos VVS-Eksperten er det dit ansvar at udvikle på vores nye site og sætte dit præg på de løsninger, vi skal have lavet – fra start til drift.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Online, men vil have det fulde ansvar for udviklingen af webshoppen. Du vil få stor frihed til at være med til at definere dine arbejdsopgaver. Det giver fleksibilitet, men stiller også krav til, at du er ansvarsbevidst og kan have mange bolde i luften på én gang.

Dine primære opgaver:

 • Drift og videreudvikling af vores nuværende Drupal-webshop
 • Back end-udvikling og -optimering
 • Front end-udvikling.

JYSK is looking for a Web Developer

JYSK is looking for a Web Developer

JYSK A/S, Brabrand

You will become part of JYSK’s Danish IT Department, which consists of 50+ colleagues, whom are all ambitious and highly skilled. You will work with the further development of JYSK’s high-load cross channel e-commerce platform, which is used in 20 countries. Projects like Unified Commerce requires advanced CMS development and the use of modern frontend technologies. You will be met with a dynamical working environment, where advanced technological solutions and continued development happens every day.

JYSK A/S

You Meet possibilities and…

 • A workplace in an exciting international company, where dynamism, expansion and development has a high priority
 • A job with a rich possibilities to influence the demanding technical solutions
 • A relaxed and open-minded atmosphere, lots of cooperation and sparring with skilled colleagues at several levels in the organization

Open source-udvikler

Open source-udvikler

Magenta ApS, København

Magenta leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Du arbejder fokuseret, og du synes ikke, at DevOps er et opstyltet modeord. Du føler dig hjemme i mindst en af de listede teknologier - i prioriteret rækkefølge - og du tester som en selvfølge din kode undervejs.

 • Perl
 • Python
 • Django

Du vil primært komme til at arbejde med vores Perl-baserede CMS-installationer for store offentlige institutioner, og det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med databaser og kan tale med om låseproblematikker, indekser, views og stored procedures.