Drupal jobs i Danmark

Drupal arbejde i Danmark

Featured

Event Support, Multimedia Management and Online Marketing of Conferences

Event Support, Multimedia Management and Online Marketing of Conferences

Innovation Roundtable ApS, Copenhagen

We are a team of international, enthusiastic, and passionate people who love to take things into our own hands. We need you to help us out with the exciting growth we are facing at Innovation Roundtable® – the leading network for innovation executives in large multinational firms.

You would be involved in a variety of tasks related to organizing our many conferences around the world including: traveling to events, communicating with attendees and signing them up, managing content for websites and event apps, preparing graphical information material, managing the distribution of footage on our online network, supervising server management and other tech infrastructure and much more.

Your main responsibilities would be to:

  • Supervise the manager of our offshore video editing team
  • Expand the company’s online marketing efforts

2. level supporter og integrationsudvikler søges til spændende arbejdsplads med højt til loftet, god humor og store krav til kvalitet

2. level supporter og integrationsudvikler søges til spændende arbejdsplads med højt til loftet, god humor og store krav til kvalitet

Astra, Vejle

Astra er en selvejende enhed under Undervisningsministeriet, der arbejder for at styrke kvaliteten af naturfagsundervisning for at inspirere en ny generation af unge mennesker inden for naturvidenskab.

Som vores nye kollega skal du ha’ styr på scripts, regneark, api’er, systemforståelse, webløsninger og datahåndtering - bemærk at vores platform er Google Suite Education. Samtidig skal du medvirke til at forankre nye løsninger i tæt samarbejde med kollegaer med helt andre fagområder.

Som integrationsudvikler omfatter dine opgaver:

  • Udvikling og drift af Astras CRM samt diverse systemer til registrering af tilmeldinger, evalueringer med mere
  • Udvikling og support på Astras nuværende webløsninger - herunder tæt samarbejde med ekstern leverandør om opgradering fra Drupal 7 til Drupal 8/9

Drupal-udvikler

Drupal-udvikler

Dwarf A/S, Frederiksberg

Hos Dwarf har vi fart på – og søger derfor en ny kollega. Vi leder efter en Drupal-udvikler, som brænder for at udvikle større systemer og websites med Drupal som motor.

Som Drupal-udvikler hos Dwarf vil du komme til at bygge meget mere end bare websites med Drupal som motor. De fleste af vores løsninger indeholder nemlig flere forskellige servicelag som skal integreres med admindelen af løsningerne. Det er derfor vigtigt at du har en god forståelse for API’er og hvordan man bygger en gennemtænkt arkitektur.

Vi gør også brug af “Best-in-class”-kodestandarder. Det er et must at man kan følge Gitflow/Enterprise-Gits-struktur. Vi sætter pris på at du også er god til at dokumentere din kode samt kan kommunikere og beskrive den underliggende forretningsarkitektur til projektledere og andre udviklere på holdet.

Er du CBS's nye Linux- og Infrastruktur-arkitekt?

Er du CBS's nye Linux- og Infrastruktur-arkitekt?

ISG Danmark søger for CBS på Frederiksberg

CBS arbejder hele tiden på at opbygge og udnytte IT-infrastrukturen bedst muligt, og vi søger en entusiastisk og dygtig Open-Source profil, der kan hjælpe os med at planlægge og designe hvordan vi gør det. Samtidig skal du hjælpe med at rådgive kollegaer, systemejere og løsningsarkitekter. Udarbejdelse af kravspecifikationer og løsningsdesign bliver en vigtig del af dit arbejde, således at vi får løsninger der er robuste og omkostningseffektive i hele systemets levetid.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Infrastruktur-arkitekt med ansvar for områderne Vmware, Open-source (både OS, databaser og applikationer), backup (Veeam), datacenterdesign, SLA’er og indkøbsaftaler.
  • Deltage i projekter og tage ansvar for at udvikling af design og dokumentation lever op til CBS’ teknologistrategi og øvrige målsætninger.

Alsidig sekretariatsmedarbejder med fokus på formidling og webarbejde

Alsidig sekretariatsmedarbejder med fokus på formidling og webarbejde

Favrskov Kommune

Kan du spotte og vinkle historier fra vores tekniske forvaltning, så de giver mening for vores borgere? Er du en haj til webarbejde og har du fingeren på pulsen, når det kommer til sociale medier og digital formidling? Er du skarp på målgrupper og markedsføring? Og er du god til at skabe relationer både internt og eksternt? Så læs med her:

Teknik og Kultur i Favrskov Kommune søger en sekretariatsmedarbejder, der kan indgå i en alsidig stilling i forvaltningens sekretariat. Stillingen er midlertidig og løber frem til udgangen af 2020. Opgaverne ligger i krydsfeltet mellem webarbejde, kommunikation, digitalisering og driftsrelaterede sekretariatsopgaver.

Herudover skal du bidrage til vores indsatser inden for markedsføring og bosætning fx med indhold til sociale medier og hjemmeside, kampagnemateriale og deltagelse på messer vedr. salg af boliggrunde.

Systemadministrator der brænder for hosting, outsourcing & netværk!

Systemadministrator der brænder for hosting, outsourcing & netværk!

Rackhosting ApS, Taastrup

Brænder du for drift af både Linux- og Windows-installationer på VMware vCloud-platformen, og synes du at netværk, sikkerhed og optimering er noget af det mest spændende der findes?

Er du klar til at håndtere et par hundrede spændende danske virksomheders forskellige platforme med både web- og infrastrukturløsninger? Ønsker du at tage din faglighed til næste niveau, hvor udfordrende opgaver, kundeservice mellem professionelle og ikke mindst 100 % oppetid er i højsædet?

Så vil vi rigtig gerne snakke med dig!

Fullstack-udvikler

Fullstack-udvikler

Kristeligt Dagblad, København

I løbet af 2020 skal vores hovedplatfom kristeligt-dagblad.dk relanceres i et nyt framework, og vi søger derfor en ambitiøs fullstack- eller frontend-udvikler, der kan lave elegante og brugervenlige løsninger til et af branchens hurtigste sites.

Stillingen er placeret centralt i vores ambitiøse udviklingsteam, der arbejder med programmering af webapplikationer, webdesign/ux og analyse.

Jobbet rummer en høj grad af frihed angående valg af teknologier og frameworks. De fleste af vores applikationer er skrevet i PHP (Drupal og Symfony) og Python med en frontend af Twig-templates og jQuery/VueJS/ES6.

I teamet arbejder vi med projekter af vekslende størrelse og kompleksitet og introducerer gerne nye teknologier, der kan understøtte forretningen.