Drupal jobs i Danmark

Drupal arbejde i Danmark

Featured

Systemadministrator til devops-inspireret virksomhed

Systemadministrator til devops-inspireret virksomhed

Magenta ApS, København eller Aarhus

Kunne du tænke dig at levere og drifte open source-løsninger i tæt samarbejde med vores udviklere i en dynamisk og moderne it-virksomhed med højt til loftet og kort til beslutningerne? Så er du måske vores nye systemadministrator.

Vi forestiller os, at du har erfaring med følgende koncepter og teknologier:

 • Scripting, gerne Python 2 eller 3
 • Kundskaber indenfor databaseteknologier (f.eks Postgresql, MongoDB, Redis etc.)
 • Automatisering generelt og erfaring med både workflows og automatiseringsværktøjer som f.eks Ansible, Puppet, Chef, Salt, cfengine (gerne kendskab eller erfaring med SaltStack)

Vi leverer open source-løsninger til offentlige myndigheder og private virksomheder i Danmark, Grønland og Norden. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens it.

Kommunikations- og marketingmedarbejder

Kommunikations- og marketingmedarbejder

Vindmølleindustrien, Silkeborg

Har du lyst til at arbejde med kommunikation og marketing i en internationalt orienteret og nystartet organisation, der arbejder for at gøre vindenergi endnu mere konkurrencedygtig? Det fremadstormende projekt APQP4Wind mangler en ildsjæl, der kan formidle værdien af projektet fra kontoret i Silkeborg.

Dine primære opgaver vil være at profilere og lancere den nystartede APQP4Wind-organisation over for den globale vindindustri, samt håndtere en række forskelligartede administrative opgaver. Den primære opgave vil være markedsføring og kommunikation af APQP4Wind, men jobbet indebærer også planlægning af møder samt medlemsadministration.

Centrale opgaver er:

 • Planlægning af events, bl.a. i Kina og USA samt webinarer.
 • Udvikling og eksekvering af kommunikationsstrategi, herunder opstarte et system for nyhedsbreve og direct mails.
 • Producere content til nyhedsbreve, markedsføringsmateriale, web og SoMe.

Udvikler med devops-ambitioner

Udvikler med devops-ambitioner

DBC A/S, Ballerup

Vil du være en del af en fremsynet virksomhed, der arbejder for fri og lige adgang til information og viden for alle gennem moderne open source-løsninger?

DBC søger en udvikler, der vil være med til at sætte dagsordenen for, hvordan vi deployer og afvikler applikationer.

Alle vores teams har selv ansvaret for drift af deres applikationer, herunder opsætning af byggejobs og deploy-linjer. Du bliver en del af et af vores full stack-teams, som udvikler webapplikationer i blandt andet Drupal og React, hvor vi mangler én, som kan gå forrest i teamets arbejde med automatisering, deployment og integration.

Vi benytter continuous integration med fokus på automatiske tests, og vores driftsarkitektur er baseret på Docker og Kubernetes. Vores driftsmiljø er hovedsageligt Linux-baseret.

Digital marketingkoordinator

Digital marketingkoordinator

Altibox Danmark A/S, Skanderborg

Til et barselsvikariat søger vi en skarp marketingprofil, der får ansvaret for alle vores digitale flader og aktiviteter. Du vil indgå i et team på i alt 4 personer, hvor du vil referere til marketingchefen. Arbejdspladsen er i Skanderborg.

Du kommer til at planlægge og udarbejde en bred vifte af indhold både i form af artikler, cases, video, grafik og billeder til vores website, nyhedsmails og sociale medier.

 • Idéudvikle og producere nyhedsmails og videreudvikle vores Marketing Automation (Apsis).
 • Tilpasse og vedligeholde vores website (Drupal).
 • Udtænke og eksekvere kampagner på de sociale medier.

JYSK is looking for Senior Java Backend Developers

JYSK is looking for Senior Java Backend Developers

JYSK A/S, Brabrand

Are you passionate about writing code, creating good software design and do you know how to make high performing fault tolerant systems? – Then join the Java department in JYSK.

We are looking for backend developers to our commerce backend system, which handles online shopping in more than 20 countries and supporting vital function to the stores.

JYSK A/S

You Meet possibilities and…

 • A relaxed and open-minded atmosphere, lots of cooperation and sparring with skilled colleagues at all levels in the organization
 • A job with rich possibilities to influence the demanding technical solutions
 • A corporate culture with a short distance from decision to action

Junior teknisk projektleder/digital projetleder til Drupal CMS Konsulenthus

Junior teknisk projektleder/digital projetleder til Drupal CMS Konsulenthus

Linkfactory A/S, København

Brænder du for projektledelse af websites? Har du lyst til at projektlede vores projekter i Drupal CMS for vores spændende kunder og skabe succesfulde løsninger i samarbejde med vores kunder og projektteamet? Så, er du måske den Junior Project Manager vi leder efter.

Bliv del af et succesfuldt konsulenthus og få mulighed for at bygge en masse erfaring op i bureau, der ikke er større end at du er med hele vejen. Hos LINKfactory får du lov at præge din stilling og være med til at forme et bureau i en spændende udvikling. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet – og du er med hele vejen.

Som Junior Project Manager arbejder du i direkte samarbejde med en senior rådgiver du kan støtte dig op af. Du koordinerer direkte med kunderne og udviklerne i såvel support og projekter for udvalgte kunder.

Frontend-udvikler/UX'er med stærk design-profil og et højt teknisk niveau

Frontend-udvikler/UX'er med stærk design-profil og et højt teknisk niveau

Magenta ApS, Aarhus

Drømmer du om at leve af at udvikle open source-software, og kunne du tænke dig at være med til at flytte det offentlige it-landskab væk fra lukkede mastodontsystemer og ind i fremtiden med åbne, integrerbare løsninger? Så er du måske vores nye frontend-udvikler.

Vi er godt 40 medarbejdere i Magenta, og vi har brug for flere dygtige kolleger. Vi leverer open source-løsninger og design primært til den offentlige sektor i Danmark, Grønland og Norden. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Du vil blive en vigtig medarbejder på mange forskelligartede projekter, hvor du vil være blandt de hovedansvarlige for at sikre en god brugeroplevelse i vores produkter.

Mediekonsulent

Mediekonsulent

Dansk Golf Union, Brøndby

Vi søger en bredtfavnende og udadvendt kollega med en god sans for humor. Du skal være dedikeret golfspiller og dele vores passion for sporten. Vi søger en person med stor idérigdom, som ønsker at indgå i et kreativt miljø.

Dine opgaver vil være mangeartede og fælles for dem alle er, at de forudsætter, at du har let ved at kommunikere skriftligt og mundtligt, og at du besidder en dyb viden om golfsporten.

Du skal være vores vidensperson i forhold til sociale medier og videoproduktion samt have lyst til at se dig selv i rollen, som underviser overfor golfklubbernes nøglepersoner. Vi forventer også, at du har en del CMS-erfaring og har mod på at blive superbruger (vi bruger Drupal 7.0).